تقویت دیپلماسی دفاعی در دستورِ کار وزارت دفاع است
امیر سرتیپ «امیر حاتمی»، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز سهشنبه (۲۴ تیر ۱۳۹۹) در جلسه کمیسیون امنیت ملی، راهبردهای تقویتِ توان دفاعی کشور، تهدیدهایِ عمومی برای جمهوری اسلامی، و راهبردهایِ این وزارتخانه و مجموعهنیروهای مسلح برای تقویت دفاعی کشور را ارائه و بر حفظ و تقویت توانِ بازدارندگی فعال از طریق فعالیتهای نیروهای مسلح تأکید کرد.
وزیر دفاع در این جلسه ضمنِ ارائه راهبردهای تقویت توان دفاعی کشور و مروری بر موضوعاتی که جمهوری اسلامی را تهدید میکند راهبردهایِ این وزارتخانه و مجموعه نیروهای مسلح برایِ تقویتِ بنیه دفاعی کشور را ارائه کرد؛ از جمله این راهبردها حفظ و تقویت توان بازدارندگیِ فعال از طریق فعالیتهای نیروهای مسلح بود.
امیر حاتمی در این جلسه در مورد همکاریهای دفاعی کشور و تقویت موضوعِ دیپلماسی دفاعی گزارشی را ارائه کرد؛ به ویژه به موضوع تعاملاتِ حوزه دفاعی کشور با کشورهای همسایه و کشورهایِ دوست مانند چین و روسیه و همچنین دستاوردهایِ صنایع دفاعی کشور در حوزههایِ موشکی پهپاد و ناو و صنایع دریایی پرداخته شد. گزارش خوبی از عملکرد صنایع دفاعی کشور و حوزههای مرتبط با وزارت دفاع ارائه شد و در این چارچوب به اقدامات وزارت دفاع و تعاملاتِ آن با مجلس شورای اسلامی در بهبود وضعیت معیشتی شاغلان و بازنشستگان نیروهای مسلح بررسی شد. همچنین مقرر شد تا جلسات مشترک بین وزارت دفاع و کمیسیون امنیت ملی ادامه یابد و در فرصت مقتضی اعضای کمیسیون در وزارت دفاع حضور خواهند یافت و از دستاوردهای وزارتخانه بازدید خواهند کرد.
اعضای کمیسیون، موضوع تقویت توان دفاعی کشور را به عنوان ستونِ فقرات توسعه کشور عنوان کردند. همچنین اشاره شد که کشور در صورتی میتواند مسیرِ توسعه و تقویتِ خود را پیش ببرد که توان دفاعی را به عنوان یک زمینه و پشتوانه در کنار خود داشته باشد و در این مسیر مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم به شکل جدی تقویت توان دفاعی کشور را به عنوان یک راهبرد دنبال خواهد کرد.
منبع خبر: پایگاه اطلاعرسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
نظر شما :