هند به رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه ملحق می‌شود

تعداد بازدید:۱۴۲۴
هند به رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه ملحق می‌شود

امیر دریادار «حسین خانزادی»، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه (۲۸ بهمن ۱۳۹۹) دربارۀ رزمایش مرکب امنیت دریایی در منطقه شمال اقیانوس هند، گفت: «از سال ۱۳۹۸ سلسله رزمایش‌های امنیت دریایی که به شکل مرکب برگزار می‌شود، با شرکت کشورهای منطقه و جهان در دستور کار نیروی دریایی قرار گرفته است. در این نوبت که از امروز آغاز شده است، نیروی دریایی روسیه به محل رزمایش ملحق شده و نیروی دریایی هند هم در رزمایش مرکب امنیت دریایی حضور می‌یابد.»

وی با تأکید بر اینکه این رزمایش در منطقۀ شمال اقیانوس هند با هدف دستیابی به امنیت جمعی و تمرین مشارکتی کار خود را آغاز کرده است، افزود: «در سال ۱۳۹۸ نیروی دریایی چین که نیروی پر قدرتی است را در کنار نیروهای دریایی پرقدرت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران داشتیم. امسال با توجه به اینکه رزمایش با سال نو چین همزمان شده است، چینی‌ها اعلام کردند بعد از سال نو چینی به رزمایش اضافه خواهند شد.» دریادار خانزادی تصریح کرد: «هدف کلی رزمایش دستیابی به امنیت جمعی در سطح منطقه است که کمک کند امنیت شمال اقیانوس هند به این شکل که پایدار است به نفع ذینفعان تداوم پیدا کند. ویژگی رزمایش امسال اضافه شدن نیروی دریایی هند به رزمایش است. هند یکی از نیروهای دریایی قدرتمند در منطقه است. حضور نیروی دریایی این کشور در رزمایش برای هند و ایران بسیار مهم است.»

فرمانده نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: «همزمان اتفاقات خوبی در منطقۀ اقیانوس هند در حال انجام است. در کشور پاکستان با محوریت پاکستان رزمایش امان که مفهومش ایمن سازی است در حال برگزاری است که فرمانده قرارگاه ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این رزمایش حضور و بر چگونگی انجام آن نظارت دارد. همینطور یکی از کارگاه‌های اجلاس آیونز در کشور هند تحت عنوان مقابله با بلایای طبیعی در حال برگزاری است که در این کارگاه هم نماینده ما حضور دارد.» دریادار خانزادی اذعان کرد: «مجموعه تلاش‌هایی که در منطقه اقیانوس هند در حال شکل گیری است، نشان می‌دهد که کشورهای این منطقه به ویژه آن‌هایی که صاحب قدرت‌های دریایی هستند نسبت به گذشته همگراتر می‌شوند که امنیت جمعی را به دست بیاوریم. مفهوم آن این است که استکبار جهانی که تا امروز در منطقه یکه‌تازی می‌کرد باید متوجه بشود که منطقه را ترک کند. این منطقه صاحب دارد و نیروی دریایی تسلط کافی را برای برقراری امنیت منطقه دارد. همۀ این‌ها به معنای رشد و توسعه امنیت به نفع امنیت منطقه‌ای و تجارت جهانی خواهد بو د.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

کلید واژه ها: امیر دریادارحسین خانزادی


نظر شما :